
Har lige lavet en dejlig suppe, hermed videregivet:
Kyllingefilet strimles tyndt. Sukkerærter og forårsløg skæres i skrå stykker. 1 lille dåse ferskner skæres i tynde både. 1 dåse kokosmælk: lidt af kokosmælken varmes op, rør 3-4 teskef. rød karrypasta ud i det, lad det boble. Hæld resten af kokosmælken i. Tilsæt 1,5 dl. hønsebouillon og en halv liter grøntsagsjuice. Kog op, smag til med salt, peber og evt. mere karrypasta. Kom kødet i, lad det simre i 6 minutter. Kom ærter, forårsløg og ferskner i og en stor håndfuld smuttede mandler. Varm lige igennem - det grønne skal stadig være sprødt. Lav lidt nudler til eller brød. Lidt frisk koriander drysses på.
Det gav varmen, og det var ret nemt og hurtigt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar